تنها علمدار هیئت تعزیه خوانی حضرت ابوالفضل (ع) روستای ده زیار

شهادت  یازدهمین پیشوای شیعیان جهان، حضرت امام حسن عسگری (ع) بر ساحت مقدس امام زمان (عج) و همۀ پیروان راستینش تسلیت باد.

امام یازدهم، امام حسن بن علی (عسگری) فرزند امام دهم در سال دویست وسی ودو هجری متولد شد و در سال دویست و شصت هیجری ( بنا به بعضی روایات شیعه) به دسیسه معتمد ، خلیفه عباسی مسموم و در گذشت.
امام یازدهم (ع) پس از درگذشت پدر بزرگوار خود به امر خدا و حسب التعیین پیشوایان گذشته به امامت رسیدند و حدود هفت سالی که امامت کردند به واسطه سخت گیری بیش از اندازه مقام خلافت، با بقیه بسیار شدید رفتار می کردند. در به روی مردم، حتی عامه شیعه بسته ، جز خواص شیعه کسی را  راه نمی دادند. با این حال اکثر اوقات زندانی بودند .
 سبب این همه فشار این که شیعه به امامت قائلند و امامان شیعه نیز شناخته  شده بودند  و از این روی مقام خلافت بیش از پیش  ائمه را تحت مراقبت در آورده و از هر راهی با نقشه های مرموز در محو و نابود کردن ایشان می کوشیدند.
ثانیا مقام خلافت پی برده بود که خواص شیعه  معتقدند که از امام یازدهم فرزندی بدنیا می آید که همان مهدی موعود است و به موجب اخبار متواتره از طرق عامه و خاصه از  پیغمبر اکرم(ص) خبر داده شده است و او را امام دوازدهم می دانند.
بدین سبب امام یازدهم بیشتر از سایر ائمه تحت مراقبت مقام خلافت در آمد و خلیفه وقت تصمیم قطعی گرفت که به طریقی به داستان امامت شیعه خاتمه بخشد و در این خانه را برای همیشه ببندد.
از این روی همین که بیماری امام را به معتمد خلیفه وقت گزارش دادند، طبیب نزد آن حضرت فرستاد و چند تن از معتمدان خود و چند نفر از قضات را به منزلشان گماشت که پیوسته ملازم وی و مراقب اوضاع داخلی منزل بوده و پس از شهادت امام  تا دو سال مامورین آگاهی خلیفه در خط پیدا کردن خلف آن حضرت مشغول فعالیت بودند تا به کلی ناامید شدند.
امام یازدهم را پس از درگذشت، در خانه خودشان در شهر سامرا پهلوی پدربزرگوارشان به خاک سپردند و باید دانست که امام حسن عسگری (ع) در دوره زندگیشان گروه انبوهی از علما و محدثین را پرورش دادند که شماره ایشان به بیش از صد نفر می رسد.

 

امام علیه السلام منافقان را نکوهش کرده می فرماید:
" بیس العبد عبدایکون ذاوجهین وذالسانین بطری اخاه شاهدا ویاکله غایبا اعطی حسده و ان ابتلی خانه"
"چه بد است آن بنده خدایی که دو رو و دو زبان است در حضور برادرش او را می ستاید و پشت سر از او بدگویی می کند اگر چیزی ( به آن برادر دینی) برسد حسودی کند و اگر گرفتار شود بر او خیانت ورزد
براستی دورویی  صاحبش را دروغگو، خیانتکار و دغلباز می سازد همان گونه که او را از هر چه حق و حقیقت است بسیار دور می کند. و از جمله مظاهر ناپاکی شخص دورو آن است . که برای رسیدن به مطامع نامشروع خود به دورویی متوسل می شود.

سفارش حضرت امام حسن عسگری(ع) به شیعیان


شما را به تقوای الهی و پرهیزگاری در دینتان ، و کوشش و تلاش برای خدا، و راستگویی، و ادای امانت به هر که شما را امین شمرده است، نیکو کار باشد و یا بدکار، و سجده طولانی و همسایه داری خوب، توصیه می کنم که محمد(ص) به خاطر اینها آمده است . نماز را با جماعت ایشان ( شیعیان ) بخوانید و جنازه هایشان را تشییع کنید و از بیمارانشان عیادت نمایید و حقوق ایشان را بپردازید، زیرا هنگامی که فردی از شما پرهیزکار در دین و راستگو و امانتدار باشد و با مردم خوشرفتاری کند، می گویند: " این شیعه است و در نتیجه باعث خواشحالی ما می شود.
از خدا بترسید و زینت ما باشید، نه آن که باعث ننگ ما گردید، هر دوستی که هست به نفع ماجلب کنید و هر زشتی را از ما برطرف سازید، زیرا که هر چه از نیکی درباره ما گفته شود، سزاواریم و هر بدی که درباره ما بگویند، ما آنچنان نیستیم . ما را در کتاب خدا(قرآن) و خویشاوندی رسول خدا 6 حقی است، و از جانب خدا ما پاک داشته شده ایم و هر که جز ما چنین ادعایی کند، دروغگو ست. خدا را زیاد یاد کنید و فراوان به یاد مرگ باشید، و قرآن را زیاد تلاوت کنید و بر پیامبر(ص) بسیار صلوات بفرستید که در هر صلوات بر رسول خدا(ص) ده حسنه است. بدانچه شما را سفارش کردم، پاس دارید، شما را به خدا می سپارم و به شما درود می فرستم....

التماس دعا




موضوع مطلب :



درباره وبلاگ

عاشق آقا و مولا ابوالفضل (ع) و دنیا هیچ ارزشی ندارد.
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 88
بازدید دیروز: 89
کل بازدیدها: 303502